Våra Tjänster

Full-service Redovisninsbyrå

Vi är en auktoriserad full-service byrå som uppfyller alla administrativa måsten inom bokföring, redovisning, skattedeklarationer och bokslut till ett fast förutbestämt månadspris.

Man ska inte vara digital bara för att vara det. Vi är digitala för att göra tidsbesparingar och förenkla för er och för oss. Tiden vi sparar lägger vi istället på att vara kontaktbara för frågor och funderingar, oavsett storleken på er verksamhet. Som kund kostar det ingenting extra att skriva eller ringa till oss och ställa frågor om bokföring odyl. Har du funderingar kring tex. moms, kostnadskalkyler eller lönsamhet? Vi har flera års kompetens inom redovisning / bokföring. Vi bollar gärna idéer och funderingar så att ni får de bästa förutsättningar för att lyckas med det som är viktigast för er.

Företagare ska inte behöva känna ovisshet kring sin ekonomi. För att motverka oro och istället skapa klarhet har vi skapat effektiva rutiner som skapar tydlighet och struktur i vårt samarbete. Strukturen bygger på tre delar: Kontaktbarhet, digitalisering och rapportering.

Koll och kontroll över ditt bolags ekonomi

Kontakt

Det ska vara enkelt att kontakta sin byrå. Funderingar och osäkerheter kan vi ta itu med direkt när de dyker upp så att kunden snabbt kan komma vidare i arbetet. Vi använder krypterade chattkanaler (Slack) för att hålla kontakten med våra kunder. Det är en uppskattad funktion som sparar tid och underlättar kommunikation. Glöm inlogg på flera olika tjänster och kundportaler – vi förser er med all information och dokumentation direkt till er dator/mobil på ett snabbt och smidigt sätt. Här skapar och delar vi även löpande matnyttig information för företagare så att ni inte går miste om viktiga nyheter – utan att få er e-post bombad.  Vi är även nåbara på telefon om det är akut eller om det passar bättre för att lösa problemet.

Digital bokföring

Samarbetar ni med oss så kommer er administration att vara digital. Vi kan även ge er verktyg för att utöka digitaliseringen till fler delar av er verksamhet om det behovet finns. Genom digital bokföring kan kunden på ett enkelt och smidigt sätt förse oss med underlag (tex. fakturor och kvitton) så att vi kan hålla ordning och reda på ekonomin i realtid. Tanken är att ni förser oss med underlag så förser vi er med information om hur bolaget ligger till ekonomiskt.

Visualisering av er ekonomi

För att ge företagare full koll på sin ekonomi räcker det inte att rapportera hur det ser ut i siffror. Att skapa koll handlar om när och hur det går till. Vi arbetar löpande med att utveckla våra tjänster för att skapa mervärde till våra kunder. Vi tycker om teknik och det är för oss naturligt att följa med i utvecklingen av nya effektiviserande programvaror.

“Man ska inte vara digital bara för att. Det gäller att hitta och använda fördelarna.”

Steg 1

Ta kort på kvitton

Vi sätter upp så att fakturor hanteras digitalt och information tolkas automatiskt till så hög grad som möjligt.

Steg 2

Vi sammanställer

Vi ser över,  bokför,  stämmer av, dokumenterar och svarar på frågor eller löser problem.

Steg 3

Få tydliga rapporter

Vi skickar ut och guidar er genom tydliga och enkla månadsvisa rapporter

Betala bara för de tjänster ni behöver

Bokföringen bygger på de fyra delarna i boxarna men behöver ni tex. inte rapportering så ska ni inte betala för det. Vi anpassar priset.

Följande tjänster ingår alltid

Beräkna ditt pris här

Få en prisuppskattning baserat på ert företags förutsättningar.